2011. november 27., vasárnap

Spidermed tartásjavító (újszerű állapotban) - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A Spidermed a testtartás problémákra, a görbe hát és a kiálló lapockák korrigálására, az ún. hanyag testtartás javítására, megelőzésére  szolgáló  tartásjavító elektronikus eszköz.
A szíjhosszúság szabályozhatóságának köszönhetően minden testalkathoz hozzáigazítható.
A Spidermed a helytelen, rossz testtartás jelzésére szolgál. A hangjelzés által előidézett kiegyenesedési reflexnek és a testtartás javulásának erős korrigáló hatása van - különösen a gyermekeknél és a fiataloknál, de a felnőtteknél is. Különösen ajánlott gyermek- és serdülőkorban, amikor növekedésben van a test, és kialakulófélben van a testtartás. Ugyanakkor azon felnőtteknek is ajánlott, akiknek görbe a háta és rossz a tartása. Aktív módon megelőzi vagy kiegyenesíti a görnyedést és a kiálló lapockákat, valamint kidomborítja a lapos mellkast.
A Spidermed rendszeres használatával a gerinctartó izmok megerősödnek, rögzül a helyes, szép testtartás.
Elég, ha naponta 2-3 alkalommal hordja 10-15 percig a megszokott otthoni tevékenységek közben, különösen tévénézés, számítógépezés, írás, tanulás stb. közben.
Rendszeres használatával rövid időn belül észrevehetőek az első, pozitív változások a testtartásban, alakban, és rögzül a kiegyenesedett testtartás.



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 23:29
. Spidermed tartásjavító (újszerű állapotban) - Jelenlegi ára: 4 990 Ft