2011. október 24., hétfő

POWER SAVER 18-áramfogyasztás csökkentő KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Aukció tárgya: feszültség stabilizátor – POWER SAVER 18kW
Spóroljon az áramszámláján legálisan!
Videó: http: //www. youtube. com/watch? v=x8r4i14TtYQ
EGY PRÓBÁT MEGÉR!
Amit tudni kell:
- Használatával a gyártói leírás szerint 35%-os villamos energia megtakarítás érhető el, amely a villanyszámlán is megmutatkozik!   Na ez nem fedi a valóságot! Gyakorlatban a fogyasztók összetétele és idő függvénye, hogy mekkora a megtakarítás, illetve egy átlagos háztartás 5-14%-os(6-7%) megtakarítást tud elérni gyakorlatilag a készülék segítségével. Ez sok-sok mérés eredménye.
Azért írom, hogy idő függvénye is, mert van úgy, hogy jó az áramkép, és olyankor nincs mit javítani. Egy szóval nem mindig szorul a hálózatunk javításra, mely a hosszú távú nyereséget csökkenti, ámbár olyankor nem is fogyaszt a fogyasztónk többet.
- Érdekesség (saját mérések által): újabb energiatakarékos izzóknál is 5%-os csökkenés érhető el.  A gyártói leírásban megadott maximális 35% megtakarítás gyakorlati tapasztalatom szerint háztartási és kis üzemi körülmények között nem érhető el ezen készülékek segítségével, de időszakosan ilyen eredmény is kimutatható, de természetesen a villanyóra nem csak abban az időpillanatban mér, hanem napi 24 órában.
- Ha otthon semmit nem használ, akkor érdemes kihúzni a készüléket, mivel akkor kb 2-9W-osfogyasztóként lesz a hálózatban, a készülék nagyságának függvényében (19kW-120kW. ) Tehát fogyaszthat is, ha éppen nem használ semmit. (egy TV készenlétben 5-15W-t fogyaszt)
- ez a készülék a meddővel nem variál semmit, mert egy 5-6mikro farad-os kondi nem lenne képes nagyobb teljesítménynél ilyet csinálni. Aki ezt ábrázolja, vagy mondja, az hülyeséget mond.
- aki TV, számítógép miatt akarja venni, akkor az ne vegye! Nincs hatással rájuk a készülék, kapcsolt üzemű tápegységük már egyébként is elvégzi e készülék feladatát.
Technikai paraméterek:
Névleges feszültség: 110V - 230V~
Névleges frekvencia: 50Hz - 60Hz
A hálózat maximális egyidejű áramfogyasztása: 18. 000 W (alkalmazása e felett és ez alatt sem jelent problémát)
Fázisok száma: 1
EZ A TERMÉK SÜLLYESZTETT, FÖLDELT DUGALJBA NEM JÓ! CSAK LAPOS konnektorba dugható be!
Alkalmazása:
A készüléket a villanyórához a lehető legközelebb eső 230V-os konnektorba kell bedugni, ez által párhuzamos kapcsolásba kerül a készülék, a villanyóra, és a többi fogyasztó.
A készülék hatásos minden általában használt induktív fogyasztó esetén, mint légkondicionáló, mosógép, hűtő, ventilátor, fénycső, szivattyú, fűtésköri szivattyúk stb., de nem hatásos a kapcsoló üzemű tápegységet tartalmazó fogyasztó (TV, számítógép, stb. ) és ohm-kus (bojler, villanytűzhely) fogyasztók esetén. Ehhez ne vegyék meg ezt!
Bárhol használható.
Azonnal tudom küldeni.
Garancia:  lentiek ellenére, ha igazolhatóan gyári hiba miatt romlik el, akkor kicserélem 1 hónapon belül.
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 10:30
. POWER SAVER 18-áramfogyasztás csökkentő KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 800 Ft