2011. június 29., szerda

4 nap Wellness..Treff Hotel Oberhof, 2 fő +reggeli - Jelenlegi ára: 31 990 Ft


4 nap kirándulás, pihenés, 2 fő részére reggelivel - Treff Hotel Panorama, Oberhof
Üdvözlet a TREFF HOTEL Panorama Oberhof-ban!
Nyugodt környezetben, 5 percre Ortskerntől található a Németország-szerte ismert TREFF HOTEL Panorama. A 409 kéyelmes szoba mindegyike fürdőszobás (kád vagy zuhanykabin, hajszárító), a szobában telefon, tévé. A szállodában medence, jakuzzi, szauna, tekepálya, minigolf, biliárdasztal és egy strandröplabda-pálya áll a vendégek rendelkezésére. Gasztronómia: a 3***+ szállodában több étterem is kényezteti vendégeit a jól megszokott türingiai vendégszeretettel. A szórakozásról nem csak a ház saját diszkója gondoskodik, hanem számtalan animációs program, vezetett túrák, teke-és röplabdabajnokságok, éjszakai túrák, élőzenés táncestek nyújtanak színvonalas programlehetőséget. Szünidőben a szálloda a gyermekek szórakoztatásáról is gondoskodik: kézműves foglalkozások, gyerekmozi, kalandjátszótér, gyerek-divatbemutató és sok egyéb program várja a kis vendégeket. Közvetlenül a szálloda mellett található a hotelhez tartozó sportcentrum: squash, tollaslabda, röplabda, és egy 9m magas mászófal várja a sportolni vágyókat. Egyszóval: a TREFF HOTEL Panorama ideális kiindulópont Thüringia felfedezéséhez..
Oberhof és környéke
A nemzetközileg is ismert téli sportközpont Oberhof, közvetlenül a versenypálya mellett fekszik, és számos sporteseménynek ad otthont. A természeti szépségekben bővelkedő, pollenszegény régió számos kirándulási és sportolási lehetőséget nyújt.
Oberhofban egész éven át tart a szezon: a csodás levegőjű hely télen a sífutók paradicsoma. Biathlon, bob, sífutás világkupákat rendeznek itt .
Ugyanakkor a nyáron idelátogatók is megtalálják a számításaikat: biciklitúrák, kirándulások, és egy órányi távolságon belül (autóval) izgalmas úticélok: Meiningen, a színházak városa, Erfurt, a tartományi székhely, Saalfeld (cseppkőbarlang), Eisenach, Luther városa Wartburg várával.
Az ajánlat a következő szolgáltatásokat tartalmazza, 2 fő részére:
3 éj szállás kétágyas zobában 2 fő részére
3 x svédasztalos büféreggeli
1 gyermek 6 éves korig a szülők szobájában ingyenes
a szálloda uszodájának és szaunájának ingyenes használata
ingyenes részvétel a szálloda által szervezett programokon
ingyenes parkolás a szálloda előtt
Kérjük vegye figyelembe, hogy a helyszínen idegenforgalmi adót kell majd fizetni.
A voucher a kiállítástól számított (=pénz beérkezése) 3 évig érvényes és szabadon átruházható. Foglalás a voucher sorszámának megadásával, közvetlenül a szállodánál lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra. Több voucher kombinációja nem lehetséges. Zárt időszakok: német ünnepnapok, Biathlon világkupa
 
 
 
      



Jelenlegi ára: 31 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-20 08:40
. 4 nap Wellness..Treff Hotel Oberhof, 2 fő +reggeli - Jelenlegi ára: 31 990 Ft